Obvinení zlodeji pásu z lesného traktora. Neoprávnene odoberala elektrickú energiu. Pri búraní stodoly našiel granáty.

15.10.2008 Celý región

Obvinení zlodeji pásu z lesného traktora: Humenskí policajti včera vypátrali a obvinili páchateľov septembrovej krádeže pásu z lesného traktora.
Z prečinu krádeže sú obvinení traja mladíci (15r. , 18r. , 19r. ) z obce Hudcovce, okr. Humenné. Po predchádzajúcej dohode došli 11.9.2008 k lesnému pásovému traktoru, ktorý stál odstavený na poľnej ceste medzi obcami Topoľovka a Závadka, okr. Humenné. Pomocou kladiva rozpojili pojazdový pás na viacej časti a tieto na druhý deň malotraktorom odviezli najprv do dvora jedného z obvinených a odtiaľ do zberných surovín. Vyplatenú sumu 2 850. - Sk si všetci traja rozdelili a použili pre vlastnú potrebu. Majiteľovi traktora vznikla krádežou škoda 78 000. - Sk.

Neoprávnene odoberala elektrickú energiu:
Policajti zo Slovenskej Kajne obvinili včera z prečinu krádeže 58 ročnú ženu z Nižného Hrabovca, okr. Vranov n/Topľou.
Obvinená žena v dobe od 1.3.2008 do 17.6.2008 vo svojom rodinnom dome neoprávnene odoberala elektrickú energiu. Na rozvádzači merania na vonkajšej stene domu prevŕtala obal elektromeru , cez ktorý prestrčila kovový drôt, ktorým blokovala kotúčik merania. Spôsobená škoda je vyčíslená na 11 485. - Sk.

Pri búraní stodoly našiel granáty:
Na policajnú linku 158 oznámil včera napoludnie 50 ročný muž zo Svitu nález munície z II. sv. vojny.
Muž pri búraní starej stodoly v obci Studenec, okr. Levoča našiel dva ručné granáty. Miesto nálezu do príchodu pyrotechnika zaistila polícia, ktorý následne granáty odviezol na likvidáciu.
 

Vyberte región